Dabar yra 2021-04-21, 03:10




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
facebokk puslapyje 
Autorius Žinutė
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-08, 10:16
Pranešimai: 351
Forumo litai: 379
Pinigų pervedimas
Miestas: GamesUnit.LT
Standartinė facebokk puslapyje
Sveiki kaip ta buttona faceboko kad patinka savo puslapyje?
Paveikslėlis

_________________
()____)__ MARLBORO __)


2010-11-21, 16:23
Aprašymas WWW
Googleris
Googleris

Užsiregistravo: 2008-10-17, 12:31
Pranešimai: 636
Forumo litai: 396
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: facebokk puslapyje
http://developers.facebook.com/docs/guides/web


2010-11-21, 16:38
Aprašymas
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-08, 10:16
Pranešimai: 351
Forumo litai: 379
Pinigų pervedimas
Miestas: GamesUnit.LT
Standartinė Re: facebokk puslapyje
O jei as idesiu koki nors is tu kodu tai mano draugai ar kazkas matys facebooke kad kazkas paspaude ta buttona ?

_________________
()____)__ MARLBORO __)


2010-11-21, 16:40
Aprašymas WWW
Googleris
Googleris

Užsiregistravo: 2008-10-17, 12:31
Pranešimai: 636
Forumo litai: 396
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: facebokk puslapyje
The Like button lets a user share your content with friends on Facebook. When the user clicks the Like button on your site, a story appears in the user's friends' News Feed with a link back to your website.

Tu bent skaitai, ta weba? Gi ten viskas absoliuciai paaiskinta


2010-11-21, 16:46
Aprašymas
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-08, 10:16
Pranešimai: 351
Forumo litai: 379
Pinigų pervedimas
Miestas: GamesUnit.LT
Standartinė Re: facebokk puslapyje
ACP rašė:
The Like button lets a user share your content with friends on Facebook. When the user clicks the Like button on your site, a story appears in the user's friends' News Feed with a link back to your website.

Tu bent skaitai, ta weba? Gi ten viskas absoliuciai paaiskinta


Sorry ^

Tai va naudoju N-13 News ir nezinau kokiam faile ir kurioj vietoj reiketu ta koda iterpti. As siaip manau, akd reiketu ji ideti i index.php faila bet nezinau i kuria vieta tiksliai, kad galetu spausti ta buttona kiekvienai naujienai...

index.php kodas:

EDIT (Kastuvas): čia
ir kitą kartą nefloodink forumo, o naudok paste puslapius.

_________________
()____)__ MARLBORO __)


2010-11-21, 17:01
Aprašymas WWW
pats kiečiausias
pats kiečiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-11-27, 15:52
Pranešimai: 1780
Forumo litai: 777
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: facebokk puslapyje
nejaugi mes dabar į tavo didelį kodą gilintis turėtume. bandyk visur kišt kol suveiks. :D


2010-11-21, 17:57
Aprašymas WWW
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-08, 10:16
Pranešimai: 351
Forumo litai: 379
Pinigų pervedimas
Miestas: GamesUnit.LT
Standartinė Re: facebokk puslapyje
Ka as zn :) mirc kodus tai padedat paredaguot :) Jei viskas veiktu galeciau ideti puslapio reklama uz pagalba i savo puslapi

_________________
()____)__ MARLBORO __)


2010-11-21, 18:04
Aprašymas WWW
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-07-14, 08:19
Pranešimai: 1472
Forumo litai: 1670
Pinigų pervedimas
Standartinė Re: facebokk puslapyje
http://developers.facebook.com/docs/ref ... ugins/like

_________________
http://counter-strike-download.fleshas.lt/


2010-11-21, 20:35
Aprašymas
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-08, 10:16
Pranešimai: 351
Forumo litai: 379
Pinigų pervedimas
Miestas: GamesUnit.LT
Standartinė Re: facebokk puslapyje
Dekui. Siaip pasidariau kazkoki koda:

Kodas:
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=www.kyhk.tk&amp;layout=standard&amp;show_faces=true&amp;width=450&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;height=80" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:80px;" allowTransparency="true"></iframe>


Bet iskilo viena beda... Man rodo visuose naujienos tuos pacius zmones. Ta prasme nors zmogus ir nera paspaudes to buttona ji vistiek rodo kad jis paspaude. Galit gal padet susigeneruot kad jei paspaudziu butona tai tik ta naujiena ir rodytu facebooke ir puslapyje, o jei nepaspaude ant naujienos to buttono tai ir nerodo, rodo tik butona kad buk pirmas kuris tai paspaude is tavo draugu. Be je ne vien man cia visiem rodo kurie yra paspaude ant bent vieno butono

Kaip suprantu reikia kazkaip suzinoti tos naujienos id, tarkim as ja jau zinau, bet kaip man padaryt kad kiekvienam butonui butu priskirta atskiras naujienos automatiskai :(

_________________
()____)__ MARLBORO __)


2010-11-26, 23:22
Aprašymas WWW
pats kiečiausias
pats kiečiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-11-27, 15:52
Pranešimai: 1780
Forumo litai: 777
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: facebokk puslapyje
<iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=www.kyhk.tk&amp;layout=standard&amp;show_faces=true&amp;width=450&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;height=80" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:80px;" allowTransparency="true"></iframe>

sugalvok kaip įdėt naujienos linką ten.


2010-11-27, 03:41
Aprašymas WWW
Googleris
Googleris

Užsiregistravo: 2008-10-17, 12:31
Pranešimai: 636
Forumo litai: 396
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: facebokk puslapyje
Ant WP veikia..

Kodas:
 <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<?php echo rawurlencode('http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['REQUEST_URI']); ?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>


2010-11-27, 12:26
Aprašymas
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-08, 10:16
Pranešimai: 351
Forumo litai: 379
Pinigų pervedimas
Miestas: GamesUnit.LT
Standartinė Re: facebokk puslapyje
ACP rašė:
Ant WP veikia..

Kodas:
 <iframe src="http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<?php echo rawurlencode('http://' . $_SERVER['HTTP_HOST'] . $_SERVER['REQUEST_URI']); ?>&amp;layout=standard&amp;show_faces=false&amp;width=450&amp;action=like&amp;colorscheme=light&amp;height=35" scrolling="no" frameborder="0" style="border:none; overflow:hidden; width:450px; height:35px;" allowTransparency="true"></iframe>


Kaip supratau tai man reiketu ideti i tavo koda kur yra http:// savo puslapio nuoroda. Bet pas mane kiekviena naujiena rusuojama pagal http://gathering.host22.com/home.php?id=79#comments tas skaicius 79 rodo tai yra 79 naujiena. O kai irasau http://gathering.host22.com/home.php tai man vistiek rodo kad yra paspausta ant visu naujienu kad patinka...

_________________
()____)__ MARLBORO __)


2010-11-27, 18:48
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007