Dabar yra 2021-05-16, 21:00




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
nl2br funkcija 
Autorius Žinutė
Naujokas
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-06-04, 23:45
Pranešimai: 77
Forumo litai: 102
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė nl2br funkcija
Sveiki,
turbūt visi žinote "nl2br" funkciją, kai duomenys į mysql įrašomi realEsacpe ir paskui atvaizduojami su "nl2br" funkcija, aš taip pat ją naudoju, tačiau man kilo problemos, nes man atvaizduoja tą <br> šitaip "<BR />", todėl per validatorių gaunu klaidą:

Kodas:
Line 65, Column 140: NET-enabling start-tag requires SHORTTAG YES
…lass="imgborder" width="70" height="70" alt="Tvarkomęs su lagais">Sveiki,<BR />
The sequence <FOO /> can be interpreted in at least two different ways, depending on the DOCTYPE of the document. For HTML 4.01 Strict, the '/' terminates the tag <FOO (with an implied '>'). However, since many browsers don't interpret it this way, even in the presence of an HTML 4.01 Strict DOCTYPE, it is best to avoid it completely in pure HTML documents and reserve its use solely for those written in XHTML.


Kodėl rašau BR didžiosiom? Nes parašius mažosiom generuoja kaip HTML kodą ir iš naujos eilutės rašo.


Taigi laukiu pagalbos kaip išspręsti šią problemą.


2010-11-19, 17:44
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: nl2br funkcija
gali bandyt
Kodas:
 str_replace("\n","<br>",$text);

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2010-11-19, 19:20
Aprašymas WWW
Naujokas
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-06-04, 23:45
Pranešimai: 77
Forumo litai: 102
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: nl2br funkcija
Ech, nesuveikė...


2010-11-19, 20:09
Aprašymas
Naujokas
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-06-04, 23:45
Pranešimai: 77
Forumo litai: 102
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: nl2br funkcija
Pafixinau, sugalvojau va šitaip padaryt:

'.replacer(nl2br(bbcodes($row['description']))).'

replacer yra iconos kurios replacinasi ir yra
=> <br>
Ir suveikė.

P.S Papildomas klausimas, ką geriau naudoti POST ar GET? Nes dabar net nepastebėjau, kaip visur panaudojau POST, apskritai naujienos redagavimas, naujienos pateikimas, pranešimo išsiuntimas, viskas vien tik su POST, kuris sulėtina puslapio krovimą?


2010-11-19, 20:17
Aprašymas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-09-25, 12:11
Pranešimai: 974
Forumo litai: 235
Pinigų pervedimas
Miestas: Klaipėda / Vilnius
Standartinė Re: nl2br funkcija
POST ar GET naudojimas priklauso nuo situacijos, jie skirtingiems tikslams sukurti ;)

_________________
Skaityti tekstą, parašytą šveplai – tai kaip skaityti užrašytą šūdu ant sienos: lyg ir suprantama viskas, ir vis tiek nemalonu.

Mane galima rasti:
Tinklaraštis | Wikipedia | Facebook | Last.fm | DeviantArt


2010-11-20, 01:11
Aprašymas WWW
pats kiečiausias
pats kiečiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-11-27, 15:52
Pranešimai: 1780
Forumo litai: 777
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: nl2br funkcija
Na bent jau man tai puslapio navigacijai patogiau naudoti GET, o visokiems textboxams ar failams persiųst tai jau tiktai POST. Faktas toks, kad į POST telpa daug daugiau duomenų, negu į GET (URL adreso limitas senesnėse naršyklėse yra 255 simboliai). Ir dar, GET metodu geriau jau nesiųsti jokių slaptažodžių, nes GET metodu nusiųsta info matosi naršyklės adreso lauke. Be to, naudojantis GET metodu kai kurie simboliai yra neleistini, pvz. & arba tarpas, ir juos būtina užkoduoti, paskui iškoduoti..

Žodžiu. Mano patarimas -- jeigu nesi tikras, tai visuomet naudok POST. :D


2010-11-20, 12:10
Aprašymas WWW
Naujokas
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-06-04, 23:45
Pranešimai: 77
Forumo litai: 102
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: nl2br funkcija
Na aš maždaug taip ir naudoju, $_GET['page'], o paskui yra tokie dalykai kaip naujienų redagavimas/trinimas tai visus su post pasidariau.


2010-11-20, 15:16
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007