Dabar yra 2021-05-15, 23:29




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
nekuria table'u 
Autorius Žinutė
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė nekuria table'u
function createdb()
{
mysql_query("CREATE DATABASE logbot");
mysql_query("CREATE TABLE main (aaa VARCHAR(150),bbbi int,ddddi int, ccc VARCHAR(150), fffff VARCHAR(150), gggg VARCHAR(150))");
mysql_query("CREATE TABLE loto (aaa VARCHAR(150), bbbb VARCHAR(150))");
}

sukia db bet nekuria table'u.. kodel?

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


Paskutinį kartą redagavo naughty 2010-11-04, 22:52. Iš viso redaguota 1 kartą.



2010-11-04, 18:38
Aprašymas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-10-19, 13:20
Pranešimai: 780
Forumo litai: 1355
Pinigų pervedimas
Miestas: Taurage
Standartinė Re: nekuria table'u
Gal pries naudojant sita funkcija neprisijungi prie DB ?


2010-11-04, 19:06
Aprašymas WWW
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: nekuria table'u
sakau sukuria db "logbot" ir paskui nekuria table'u joje.

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-11-04, 21:02
Aprašymas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-10-19, 13:20
Pranešimai: 780
Forumo litai: 1355
Pinigų pervedimas
Miestas: Taurage
Standartinė Re: nekuria table'u
Cituoti:
function createdb()
{
mysql_query("CREATE DATABASE logbot");
mysql_select_db("logbot");
mysql_query("CREATE TABLE main (nick VARCHAR(150), zodziai int,sakiniai int, lastjoin VARCHAR(150), greet VARCHAR(150), address VARCHAR(150))");
mysql_query("CREATE TABLE loto (nick VARCHAR(150), address VARCHAR(150))");
}

Reikia pasirinkti DB :)


2010-11-04, 21:17
Aprašymas WWW
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: nekuria table'u
Matoxaz teisingai sako. Arba gali i užklausą įrašyt duombazę, pvz
Kodas:
mysql_query("CREATE TABLE logbot.main (nick VARCHAR(150), zodziai int,sakiniai int, lastjoin VARCHAR(150), greet VARCHAR(150), address VARCHAR(150))");

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2010-11-04, 22:22
Aprašymas WWW
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: nekuria table'u
ne nu kaip nervuoja tokios durnos klaidos :DD dekui :)

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-11-04, 22:39
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007