Dabar yra 2021-05-16, 20:35




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
php upload 
Autorius Žinutė
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė php upload
Kodas:
<?php
 $target = "C:\Users\Karolis\Desktop\Programavimas\xampp\xampp\htdocs\upload\\";
 $target = $target . basename( $_FILES['uploaded']['name']) ;
 $ok=1;
 if (move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['C:\Users\Karolis\Desktop\Programavimas\xampp\xampp\tmp\\'], $target)) {
 echo "The file ". basename( $_FILES['uploadedfile']['name']). " has been uploaded";
 } else {
 echo "Sorry, there was a problem uploading your file.";
 }
 ?>

kadangi pats nerasiau sito kodo tj neisivaizduoju kaip jis veikia, tj gal galit pasakyt kas jame blogai? raso: "Sorry, there was a problem uploading your file."

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-10-03, 13:44
Aprašymas
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-09-22, 23:20
Pranešimai: 232
Forumo litai: 256
Pinigų pervedimas
Standartinė Re: php upload
Kodas:
<?php
    $target = "C:\Users\Karolis\Desktop\Programavimas\xampp\xampp\htdocs\upload\\".basename($_FILES['uploaded']['name']);
    if (move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'], $target)) {
        echo "The file ". basename( $_FILES['uploadedfile']['name']). " has been uploaded";
    } else {
        echo "Sorry, there was a problem uploading your file.";
        echo "Filename: ".basename($_FILES['uploaded']['name']);
    }
?>


Jeigu bus error ir nerodys filename tada reiskias pacioj formoj kazkas blogai.

_________________
.


2010-10-03, 19:26
Aprašymas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: php upload
nu raso pavadinima
Sorry, there was a problem uploading your file.Filename: ats.txt

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-10-04, 14:19
Aprašymas
pats kiečiausias
pats kiečiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-11-27, 15:52
Pranešimai: 1780
Forumo litai: 777
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: php upload
o forma kaip atrodo?


2010-10-04, 19:42
Aprašymas WWW
Dalyvis
Dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-09-22, 23:20
Pranešimai: 232
Forumo litai: 256
Pinigų pervedimas
Standartinė Re: php upload
Jeigu filename rodo su forma viskas ok.
Cia bus php nustatymai, kad uploadint neleidzia... /inb4phpmastermistersngz

_________________
.


2010-10-04, 19:44
Aprašymas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: php upload
Kodas:
<html>
<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="POST">
Please choose a file: <input name="uploaded" type="file" />

<input type="submit" value="Upload" />
</form>
</html>   

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-10-04, 19:46
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: php upload
Kodas:
<form enctype="multipart/form-data" action="upload.php" method="POST">
   <input type="hidden" name="MAX_FILE_SIZE" value="100000000" />
   <input name="uploadedfile" type="file">
   <input type="submit" value="Ikelti" name="upload" >
</form>         

Kodas:
<? 
    $type = explode("/",$_FILES['uploadedfile']['type']);
    $target_path = "D:\\";
    $picname = "Ikeltas".".".$type[1];
    $target_path = $target_path.$picname;
    if (move_uploaded_file($_FILES['uploadedfile']['tmp_name'], $target_path)) {
        echo "Sekmingai ikelta";
    }
    else {  echo "Klaida."; }
?>


Man veikė :)

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2010-10-04, 20:28
Aprašymas WWW
pats kiečiausias
pats kiečiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-11-27, 15:52
Pranešimai: 1780
Forumo litai: 777
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: php upload
Sngz rašė:
Kodas:
...


Man veikė :)


viskas ok, tik:
$target_path = $target_path.$_FILES['uploadedfile']['name'];

nes kitaip failo pavadinimas gaunasi "Plain" :D


2010-10-11, 15:45
Aprašymas WWW
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: php upload
viskas veikia, dekui :)

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-10-11, 16:18
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007