Dabar yra 2021-05-16, 20:37




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 
PHP-Fusion: Logo - šalia Flash reklama 
Autorius Žinutė
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-07-14, 08:19
Pranešimai: 1472
Forumo litai: 1670
Pinigų pervedimas
Standartinė PHP-Fusion: Logo - šalia Flash reklama
Sveiki, taigi norėčiau sužinoti, kaip tai padaryti yra draugas.lt one.lt portaluose viršuje logo ir šalia kažkur 600x100 flash animuota reklama. Bet kas dar reklama būtu random. Taigi ką ten reiktu keisti jei pas mane theme.php

Kodas:
echo "</td></tr></table><table align='center' cellspacing='0' cellpadding='0' width='$theme_width'>
<tr>
<td><center><img src='".THEME."images/h.png'></center><br>
";
echo "<table align='center' width='841' height='66' border='0' cellpadding='0' cellspacing='0'>


Toks kur headeris :)

style.css - http://paste2.org/p/957235

Kaip turėtu atrodyti maždaug taip:

Paveikslėlis

Random flash kodas:

Kodas:
<?php
$banners = array();
$banners[] = 'http://skep.lt/images/reklama/1.swf';
$banners[] = 'http://skep.lt/images/reklama/2.swf';
$banners[] = 'http://skep.lt/images/reklama/3.swf';

$code = $banners[rand(0,sizeof($banners)-1)];

echo <<<HTML
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0" width="600" height="100">
<param name="movie" value="{$code}" />
<param name="quality" value="medium" />
<embed src="{$code}" quality="high" pluginspage="\par
http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"\par
type="application/x-shockwave-flash" width="600" height="100"></embed></object>
HTML;
?>


Paprasti <div> kažko neveikia, reikia matyt i echo kažkaip įkišti arba <td> <tr>

_________________
http://counter-strike-download.fleshas.lt/


2010-08-20, 11:34
Aprašymas
pats kiečiausias
pats kiečiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-11-27, 15:52
Pranešimai: 1780
Forumo litai: 777
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: PHP-Fusion: Logo - šalia Flash reklama
nuotas rašė:
(...)
Paprasti <div> kažko neveikia, reikia matyt i echo kažkaip įkišti arba <td> <tr>


nu tai čia gal visai ir nesunku. :D argi nemoki lentelių formuot?

echo "<table><tr><td>LOGOKODAS</td><td>";
include flash.php
echo "</td></tr></table>";

nežinau daugiau kaip padėt :D


2010-08-20, 17:35
Aprašymas WWW
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-07-14, 08:19
Pranešimai: 1472
Forumo litai: 1670
Pinigų pervedimas
Standartinė Re: PHP-Fusion: Logo - šalia Flash reklama
anyway neveikia :(

_________________
http://counter-strike-download.fleshas.lt/


2010-08-24, 06:29
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 3 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007