Dabar yra 2021-05-16, 20:47




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 
kaip atpazint daikta, shop kodas 
Autorius Žinutė
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė kaip atpazint daikta, shop kodas
tai va turiu "parduotuve" kurioje yra toks listas: daiktas ir salia jo knopke pirkt , tai kaip man dabar padaryt kad kai paspaudi pirkt ir as noriu i buy.php faila nusiust info ir man reik nusiust daikto pavadinima , tai va klausimas kaip man ji gauti kad galeciau issiust..
kodas
Kodas:
else if ($_GET['s']=="armours") {
echo "
<table align=\"center\" style=\"margin-top:50px;margin-left:-3px;\" class=\"border2\" width=\"100%\">
<tr>
<td>Pavadinimas</td>
<td>Kaina</td>
<td>Lygis</td>
<td>Ataka</td>
<td>Ginyba</td>
<td>------</td>
</tr>
 ";
 sqlconnect();
$result = mysql_query("SELECT * FROM items WHERE rusis=\"armours\"");
while($row = mysql_fetch_array($result))
  {
  echo "<tr>";
  echo "<td style=\"text-align:center;\">" . $row['pavadinimas'] . "</td>";
  echo "<td style=\"text-align:center;\">" . $row['kaina'] . "</td>";
  echo "<td style=\"text-align:center;\">" . $row['lygis'] . "</td>";
  echo "<td style=\"text-align:center;\">" . $row['ataka'] . "</td>";
  echo "<td style=\"text-align:center;\">" . $row['ginyba'] . "</td>";
  if (isset($_SESSION[$ip])) {
  echo "<td style=\"color:green;cursor:hand;text-align:center;\" onclick=\"location.href='buy.php\">Pirkti</td>";
  } else {  echo "<td style=\"color:red;cursor:handtext-align:center;;\">Prisijunkite</td>"; }
  echo "</tr>";
  }
echo "</table>";
mysql_close();
 }

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-07-07, 20:12
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: kaip atpazint daikta, shop kodas
<form method="POST">...
$_GET
$_POST

Nežinau ar to reikia, bet iš to ką parašiai taip supratau. O realiai gali su php scriptu i idet $_GET reikšmę:
location.href='buy.php?name={$row['pavadinimas']}'

Nžn ar to reikia, bet manau supranti ką turiu omeny.

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2010-07-07, 20:16
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 2 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007