Dabar yra 2021-05-15, 22:26




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 
login/logout 
Autorius Žinutė
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė login/logout
Kodas:
<?php

$nick = $_POST['nick'];
$password = $_POST['password'];
sqlconnect();
$res = mysql_query("SELECT password FROM login WHERE nick='$nick'");
$pass = mysql_fetch_row($res);
mysql_close();
if ($pass[0] == $password) {
$_SESSION[$ip] = 1;
}
if (!isset($_SESSION[$ip])) { //jei sesija nepradeta rodo login forma
echo"<form method='POST' action='?a=login'>
<input type='text' name='nick' size='10' class='login'> <br/>
<input type='password' name='password' size='10' class='login'> <br/>
<input type='submit' value='Prisijungti' class='login'><br/>
</form>";
} else if ($_SESSION[$ip]=1) { //jei sesija pradeta rodo mygtuka atsijungti
echo"<form method='POST' action='?a=logout'>
<input type='submit' value='Atsijungti' class='login'><br/>
</form>";
}
?>


kaip man sitam kode padaryt kad kai paspaudi mygtuka logout uzsibaigtu sesija???

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-07-02, 15:27
Aprašymas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-09-25, 12:11
Pranešimai: 974
Forumo litai: 235
Pinigų pervedimas
Miestas: Klaipėda / Vilnius
Standartinė Re: login/logout
Tingiu rašyti kodą 8) Bet šiaip - http://php.net/manual/en/function.session-unset.php

_________________
Skaityti tekstą, parašytą šveplai – tai kaip skaityti užrašytą šūdu ant sienos: lyg ir suprantama viskas, ir vis tiek nemalonu.

Mane galima rasti:
Tinklaraštis | Wikipedia | Facebook | Last.fm | DeviantArt


2010-07-02, 23:22
Aprašymas WWW
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: login/logout
:D atsetint sesija tai as moku , bet as neznau koki html ta koda reik rasyt ir koki php ifa ar kazka kad reguotu i ta paspaudima...

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-07-03, 10:11
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: login/logout
Paprastas varijantas, sukurk nuorodą tarkim <a href="logout.php">Logout</a>

O logout.php failo turinys:
Kodas:
<?
   session_start();
   session_destroy();
   header("location: {$_SERVER['HTTP_REFERER']}");
?>


Nepatestavau, bet +- taip kiek pamenu:)

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2010-07-03, 13:00
Aprašymas WWW
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: login/logout
:( neveikia , nuejna i logout.php ir pasilieka ten , sudejau echo po session start ir destroy nevienas nepraejo...

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-07-03, 14:18
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: login/logout
<?
session_start();
session_destroy();
echo "<script>location.replace('index.php');</script>";
?>

Taip gali bandyt.. Bet turi ir pirmas varijantas veikt šiaip...

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2010-07-03, 14:33
Aprašymas WWW
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: login/logout
dabar raso "; ?>" kad ir ka tai reiskia :D

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-07-03, 15:01
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: login/logout
Gal parodyk savo kodą geriau :D

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2010-07-03, 15:06
Aprašymas WWW
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: login/logout
Kodas:
<table align="center" class="baner" width="903" height="317" >

<tr>
<td></td>
</tr>
<tr>
<td style="height:20%;">

<table>
<tr>
<td>
<?php

$nick = $_POST['nick'];
$password = $_POST['password'];
sqlconnect();
$res = mysql_query("SELECT password FROM login WHERE nick='$nick'");
$pass = mysql_fetch_row($res);
mysql_close();
if ($pass[0] == $password) {
$_SESSION[$ip] = 1;
}
if (!isset($_SESSION[$ip])) {
echo"<form method='POST' action='?a=login'>
<input type='text' name='nick' size='10' class='login'> <br/>
<input type='password' name='password' size='10' class='login'> <br/>
<input type='submit' value='Prisijungti' class='login'><br/>
</form>";
} else if ($_SESSION[$ip]=1) {
echo"<form method='POST' action='logout.php'>
<input type='submit' value='Atsijungti' class='login'><br/>
</form>";
}
?>
</td>
</tr>
</table>


va cia tas visas table :)

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2010-07-03, 15:23
Aprašymas
Naujokas
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2010-06-04, 23:45
Pranešimai: 77
Forumo litai: 102
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: login/logout
Čia gal ne į tema, bet kas geriau sesija ar cookies?


2010-11-04, 22:01
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: login/logout
Na nežinau, aš sausainėlius naudoju tik vartotojų prisiminimui. Kad nereiktų logintis iš naujo. Gali naudot sausainėlius vietoj sesiju, bet manau sesijos patogiau, ir saugiau. :)

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2010-11-04, 22:20
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 11 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007