Dabar yra 2021-05-16, 19:42




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 93 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
PHP IRC BOT 
Autorius Žinutė
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-05-12, 10:54
Pranešimai: 956
Forumo litai: 331
Pinigų pervedimas
Miestas: Tamworth(UK)
Standartinė Re: PHP IRC BOT
cia as kaip pavyzdi ta sekunde. 3 sekundes reiktu is tikro

_________________
Pries klausdamas geriau logiskai pagalvok,
gal nereiks ir Google.com !


2011-12-05, 19:15
Aprašymas WWW
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: PHP IRC BOT
nelabai pasidarysi timerio, nes norint pasidaryt timerį reik daryt
Kodas:
$time = time() + $kažkiek_laiko
ir tada tikrint
Kodas:
if (time() == $time) { //daryti kazka }
bet sitam bote ciklas prasisuka tik kai kažkas kažką padaro tai jei porą sec tai tada gali nepatikrint, aišku dėl poros sec būtų galima sukt ciklą
Kodas:
while(true) {
if (time() == $time) {
//daryti kazka
break;
}
}

tik klausimas ar per ta laika nemes erroro nepamenu ten kazkoki meta kad uzsiflodino botas ar koks ten velnias atsitiko :D tai zdz nelabai yra sancu padaryt, galima padaryt nebent tas timeris ten butu poros min kazkas tokio tada ten tos kelios sec nekesitu kazko, nes jei gerai pamenu tai botas automatiskai prasuka cikla kas 1min 20~sec kai pinga gauna is servo.
Hope it helps :)

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2011-12-05, 20:40
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1298
Forumo litai: 617
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: PHP IRC BOT
Visų pirma sleep'as nesustabdo scripto visai. Jeigu, kol scriptas yra 'užsleepintas' kas nors įvyksta, scriptas į tai sureaguos po to kai baigsis miegojimas. Informacija kurią botas gauna niekur nedingsta. Tačiau jei sleepas ilgesniam laikui, tai tiesiog didesnis lagas bus. Nes niekas nevyks kol scriptas neatsibus, o kai atsibus tada jau sureaguos į viską ką gavo kol miegojo.

Nepamenu tiksliai funkcijos, stream_set_blocking ar stream_set_timetou, panaudojus ją ciklas sukasi nonstopu, ir butu galima mėgint kiekvienam while po visu proceduru idet 'sleep(1)' (kitu atveju be proto apkraunamas procesorius). Taip botas visada kažką darytų kas 1 sekundę. Bet nesu tikras ar toks variantas tinkamas. Nes bandžiau jį labai seniai, kai žinios buvo labai siauros ir nesu tikras ar išbandžiau visas galimybes.

Kas dėl while(true), tokio varianto nenaudokit, nes botui nulūžus prasidės amžinas ciklas kuris nedarys nieko, bet stipriai apkraus procesorių :)

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2011-12-07, 18:29
Aprašymas WWW
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 93 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1 ... 3, 4, 5, 6, 7


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007