#Help Kanalo Forumas
http://lt-help.com/fm/

Reikia pagalbos su windrop serverių sąrašo
http://lt-help.com/fm/viewtopic.php?f=60&t=3602
Puslapis 11

Autorius:  khax [ 2014-03-20, 15:15 ]
Pranešimo tema:  Reikia pagalbos su windrop serverių sąrašo

Man reikėtų skripto windrop botui, kad parašius pvz: .cs išmestų serverio ip adresą, kiek yra žaidėjų ir koks mapas.
Bandžiau daryti su qstats4eggdrop, bet parašius į kanalą !cs (!hl) ir serverio ip adresą, botas nesuteikdavo jokios informacijos, net nereaguodavo į ją (sukonfiguravęs buvau aš visus qstats failus).
Taipogi bandžiau iš paprasto GTH boto išimti šitą komandą, bet nelabai pavyko pakeisti iš remote į .tcl failo skriptą.

Taigi prašau jūsų pagalbos, ar žinote kaip padaryti tokią komandą .tcl failo skriptu (kodu)? Dėkui kurie bandys pagelbėti.

Autorius:  iso [ 2014-03-23, 18:49 ]
Pranešimo tema:  Re: Reikia pagalbos su windrop serverių sąrašo

Jei tu nori tik tam tikram (savo asmeniniam serveriui) tai gali pasinaudot tokiu:

Kodas:
#servo ip
set rhost "0.0.0.0"
#portas
set rport "27015"
#rcon passwordas
set rconpass "meskiukas123"

set challenge [challengercon $rhost $rport]

bind pub -|- .cs sinfo

proc sinfo {nick uhost hand chan args} {
global rhost rport challenge rconpass
set challenge [challengercon $rhost $rport]
set spalva "\0033,1"
set status [rcon $rhost $rport $challenge "$rconpass" status]
#putlog "cia $status"
regsub -all -- {\ +} $status " " status
regsub -all -- {\# } $status "\#" status
foreach line [split $status "\n"] {
if {[regexp -nocase -- {hostname: (.*?)$} $line garb hostname]} { continue }
if {[regexp -nocase -- {tcp/ip : (.*?)$} $line grab ipas]} { continue }
if {[regexp -nocase -- {map : (.*?) at.*$} $line garb map]} { continue }
if {[regexp -nocase -- {players : (.*?) active \((.*?) max\)$} $line garb pl max]} { continue }
}
if {$pl > 19} { set spalva \0034,1 }
if {$pl < 19} { set spalva \0033,1 }
puthelp "privmsg $chan :\0030,1Public Serveris: \0037,1(\0030,1 $hostname - $ipas \0037,1)\0030,1, zemelapis: \0037,1$map\0030,1,  zaidejai:$spalva $pl\0030,1 /\0037,1 $max\0030,1.\003"
}



:arrow: Kad veiktu turi buti irasytas ir rcon modulis bote :)

Autorius:  khax [ 2014-03-23, 23:14 ]
Pranešimo tema:  Re: Reikia pagalbos su windrop serverių sąrašo

Dėkui.
Galima rakint tema :)

Puslapis 11 Visos datos yra UTC + 1 valanda [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/