Dabar yra 2020-10-26, 17:45




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 
Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e 
Autorius Žinutė

Užsiregistravo: 2012-04-02, 23:23
Pranešimai: 5
Forumo litai: 7
Pinigų pervedimas
Standartinė Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
Sveiki, turiu savo irc botą ir jis kaskarta atnaujina tarkim top.txt failą ir aš norėčiau kad tą failą atvaizduotų mano web'e, meginau su upload.bat kad failą kaskarta nusiųstų į fps ir ten su php script pagalbą jį rodyt web'e, bet failas nenusisiųnčia i ftp, nežinau kame čia reples, gal kas galit padėt?
kad būtų kažkas panašaus į tokį, nuolat atnaujinama http://wegame.hostpro.lt/


2012-04-02, 23:27
Aprašymas
pats kiečiausias
pats kiečiausias
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-11-27, 15:52
Pranešimai: 1780
Forumo litai: 777
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
o kas tame .bat? bandei ranka rinkti komandas? gal kuri nors neteisinga.


2012-04-18, 10:00
Aprašymas WWW

Užsiregistravo: 2012-04-02, 23:23
Pranešimai: 5
Forumo litai: 7
Pinigų pervedimas
Standartinė Re: Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
nu tarkim toki pavizdį duosiu. yra 2 failai a.txt ir b.txt

a.txt faile yra | b.txt faile yra
1 Jonas 2 Vilnius
2 Saulius 1 Kaunas
3 Vytas 3 Alytus


o as noriu kad webe butu taip, b.txt faile palygina skaiciu su a.txt failu (1,2,3)(mano faile ju zymiai daugiau) kad man spausdintu vietoj skaiciaus, varda. tarkim Saulius Vilnius, Jonas Kaunas ir Vytas Alytus ;)


2012-05-07, 19:27
Aprašymas
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2005-10-10, 20:07
Pranešimai: 1297
Forumo litai: 616
Pinigų pervedimas
Miestas: Vilnius
Standartinė Re: Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
Kam jum tie bat, jei yra sockwrite. Galima per POST perduot visus duomenis. ;)

_________________
Niekada nebijok daryti to ko nemoki, atmink: Nojaus arką pastatė mėgėjas, o Titaniką - profesionalai.


2012-05-07, 21:51
Aprašymas WWW
Kalbusis dalyvis
Kalbusis dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2006-02-05, 16:05
Pranešimai: 1556
Forumo litai: 939
Pinigų pervedimas
Miestas: Klaipeda
Standartinė Re: Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
Galim i mysql tokius dalykelius rasyt 0:)

_________________
Niekas nezino ka savyje slepia, kol neparagauja valdzios.


2012-05-08, 00:53
Aprašymas WWW

Užsiregistravo: 2012-04-02, 23:23
Pranešimai: 5
Forumo litai: 7
Pinigų pervedimas
Standartinė Re: Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
su mysql lengviau būtų? :)


2012-05-24, 13:15
Aprašymas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-06-27, 22:16
Pranešimai: 857
Forumo litai: 731
Pinigų pervedimas
Miestas: Kaunas
Standartinė Re: Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
su php iš mysql'o viską imt tai easy, o kaip tu su irc botu perduosi duomenis tj nžn, yra esu matęs pluginų sql, ant kiek jie sudėtingi tj velnias žino....

_________________
Keli faktai:
1. Tu dabar internete
2. Tu dabar lt-help.com
3. Tu skaitai
5. Tu nepastebejai, kad nera 4-to punkto
6. Tu dabar tai patikrinai
7. Tu sypsaisi. Geros dienos! :*


2012-05-25, 15:40
Aprašymas
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 2009-10-19, 13:20
Pranešimai: 780
Forumo litai: 1355
Pinigų pervedimas
Miestas: Taurage
Standartinė Re: Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
naughty rašė:
su php iš mysql'o viską imt tai easy, o kaip tu su irc botu perduosi duomenis tj nžn, yra esu matęs pluginų sql, ant kiek jie sudėtingi tj velnias žino....

Atsiprasau... viewtopic.php?f=7&t=3075&p=29819 nematau jokio sudetingumo


2012-05-25, 18:51
Aprašymas WWW

Užsiregistravo: 2012-04-02, 23:23
Pranešimai: 5
Forumo litai: 7
Pinigų pervedimas
Standartinė Re: Del irc .txt failu atvaizdavimo web'e
Bet jeigu aš nenoriu daryt į msql?
turiu tokį script, bet neveikia.
<?php
$handle = fopen("c:\\failas.txt", "r");
$handle2 = fopen("c:\\failas2.txt", "r");
$i=0;
while (!feof($handle && $handle2 )) {
$line = fgets($handle);
$line2 = fgets($handle2);
$balas = explode('|', $line);
$balas2 = explode('|', $line2);
if($balas[$i]==$balas2[$i])
{
echo"$balas[$i] $balas2[$i]";
}
$i++;
}
fclose($handle);
fclose($handle2);
?>

gal zinot kame reples
?


2012-05-25, 20:23
Aprašymas
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 9 pranešimai(ų) ] 


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
© phpBB Group. Veikia phpBB pagrindu.
Dizaino autorius Vjacheslav Trushkin, adaptavo Igor „MucTuK“ Gubaidulin
Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007